Hayatınızı Kolaylaştıracak 13 Site



Bu konumuzda site nedir ? ve hayatınızı kolaylaştıracak 13 siteden bahsedeceğiz.

Site (Web) Nedir ? 

Site, bir hosting ve domain şirketine bağlı olan bileşimlere denir. Eş anlamıyla web(World Wide Web) olan site, internet kurulduğundan beri mevcut olan bir sistemdir. Çeşitli kodlamalarla, temalarla, altyapılarla hazır hale getirildikten sonra siz değerli kişilere sunulan bu sitelerde emek çoktur.

İşte o 13 Site!


Kitap Metre 



Aradığınız kitabın adını veya kategorisini yazarak ürünün ; tükenip tükenmediğini, en uygun fiyata nereden alındığını gibi konuları öğrenmenizi sağlar. Özellikle kitap kurdu kişilere önerimiz bu sitedir.

Taste Dive



Gece canınız sıkıldı film izlemek istiyorsunuz fakat izleyecek film bulamıyorsunuz. İşte o anda Taste aklınıza geliyor. Sevdiğiniz bir filmin adını yazıyorsunuz, site sizlere o film ile alakalı başka film tavsiyeleri veriyor.

Forvo



Her dilin, her kelimesinin telaffuzu var olan bu sitede, özellikle İngilizce derslerinden önce kelime tekrarlarını düzgün okumanız adına çok güzel bir sitedir. Kelimelerin telaffuzları çeşitli kişiler tarafından yapılır ve tamamen ücretsizdir!.

Kendinyapsitesi



Türkiye'nin ilk kendin yap sitesi olan bu web sayfası, birşeyleri evinizde yapmak istiyorsanız ve bunu nereden öğreneyim diye düşünüyorsanız bu site sizler için muhteşem bir seçim olur. Teknoloji kategorisi de bulunan kendinyapsitesi gün geçtikçe daha da gelişmektedir.

Dropsend



Arkadaşınıza bir dosya atacaksınız fakat her yer dosyanın ağır olduğunu söylüyor. İşte o zaman Dropsend devreye giriyor. İstediğiniz boyutta dosya gönderme imkanı sağlayan Dropsend, bence en iyi dosya gönderme sitesidir.

Ninite



Bilgisayarınıza format attınız ve programları tek tek indirmek istemiyorsunuz. Ninite ile tek tıkla indirebilirsiniz. Çeşitli programları sizin seçiminize göre .exe dosyasına kaydedip sizin de tek tıkla indirmenizi sağlayan bu site, format atanlar için birebirdir.

Pixlr



Photoshop ile ilgili bir işiniz çıktı fakat bilgisayarınızda photoshop mevcut değil ve programı indirmek istemiyorsunuz. O zaman Pixlr kullanın! Pixlr sayesinde web üzerinden neredeyse tüm photoshop işlemlerini yapabilirsiniz.

Şikayet Var



Bir ürün veya hizmet aldığınız fakat bir sorun çıktı. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiniz olmadı işte son başvuracağınız yer şikayet var olacaktır. Birçok firmanın bu sitedeki değerlendirmeleri önemsediğini de vurgulamak isteriz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.